Over industrie

De industrie staat voor diverse ontwikkelingen en uitdagingen zoals duurzamer produceren, efficiënter inzetten of hergebruiken van grondstoffen en reduceren van het gasgebruik. Dit zijn tendensen in de markt die kansen en mogelijkheden bieden voor subsidie.

Onze adviseurs Industrie zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers voor het verkrijgen van subsidies voor investeringen en/of ontwikkelingen in hun fysieke product of bedrijfsproces.

Gecombineerde kennis voor het beste resultaat

We hebben verschillende specialisaties in huis zodat we het beste subsidieresultaat kunnen behalen. Onze adviseurs hebben kennis van zowel techniek als investerings- en innovatiesubsidies. Hierdoor kunnen wij ook complexere regelingen aanvragen. De gecombineerde kennis is van grote meerwaarde om een koppeling te leggen tussen jouw project en de beschikbare subsidies op het gebied van innovatie en investeringen.

Je kunt bij ons terecht voor subsidies voor:

  • Innovatieprojecten gericht op product, programmatuur en/of procesontwikkeling.
  • Investeringen voor aanpassingen of uitbreidingen van het productieproces.
  • De renovatie of nieuwbouw van een productielocatie en/of kantoor.

Periodiek contact en snel schakelen

Wij vinden het belangrijk regelmatig contact te hebben met onze klanten, te weten wat er speelt en jou up-to-date te houden van nieuwe subsidieregelingen. Hierdoor kunnen we snel schakelen als er een nieuwe openstelling van een subsidieregeling is, die interessant is voor jouw bedrijf. Met deze aanpak denken wij bij projecten en investeringen vanaf de beginfase tot aan de vaststelling met je mee. Ook spelen we daarmee tijdig in op nieuwe ontwikkelingen. Zo gaan we voor het beste resultaat.

Welke subsidieregelingen zijn er voor de industrie?

Uiteraard kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs om te onderzoeken welke subsidiemogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn. Onderstaand een overzicht van een aantal interessante regelingen:

Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO)
Fiscale regeling voor onderzoek en ontwikkeling naar technologische vernieuwingen in product en/of proces.

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)
Verschillende subsidiekansen ter stimulering van innovatieprojecten in het midden- en kleinbedrijf.

Provinciale en regionale regelingen
Diverse provinciale en regionale regelingen bieden aanvullende subsidiemogelijkheden. Wij vertellen graag welke van toepassing zijn voor jou.

Energie Investeringsaftrek (EIA) en Milieu-investeringsaftrek (MIA)
Fiscale stimuleringen voor zakelijke investeringen in energiezuinige en milieuvriendelijke technieken en duurzame energie.

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)
Innovatiesubsidie voor bedrijven om de concurrentiepositie te stimuleren.

Wij zijn trots op onze klanten

Actueel

Projecten

Stel jouw subsidievraag aan HarroMijn subsidievraag