Hoe ziet werken bij Subvention eruit?

Bij Subvention draag je bij aan de ambities en toekomstplannen van mooie bedrijven en jezelf. Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo het beste in jezelf en je werk naar boven te halen. We geven de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw functie en stimuleren talentontwikkeling. Zo kun jij je richten op wat jou echt interesseert.

Benieuwd naar hoe een dag werken bij Subvention eruitziet? Vind hieronder de vacature die bij jouw interessegebied past!

Openstaande vacatures

Functie Locatie
Vacature ICT Consultant Zwolle en/of Enschede
Subsidieadviseur binnendienst – team Vastgoed Zwolle en/of Enschede
Stagiair Marketing & Communicatie (contentcreatie) Enschede
Subsidieadviseur – team Industrie Zwolle en/of Enschede
Subsidieadviseur – team Vastgoed Zwolle en/of Enschede

Wat je collega’s zeggen:

“Een mooie kans om bij veel klanten uit verschillende sectoren aan tafel te komen!”

Ruud Lenderink – Subsidieadviseur Vastgoed

“De vrijheid en het vertrouwen bij Subvention zijn erg fijn! Dat en een koffiepraatje, humor én oprechte interesse in elkaar, kenmerken Subvention voor mij.”

Mandy Alberink – Marketing & Communicatie

“Vanaf het begin merkte ik gelijk een hele leuke sfeer op kantoor. Dit is ook te merken met de opkomst bij verschillende activiteiten en feestjes. Maar ook als er minder goed nieuws is, staat iedereen voor elkaar klaar.”

Jasper van Benthem – Subsidieadviseur

 

“Werken bij Subvention is voor mij vooral betekenisvol en leuk. Je draagt actief bij aan verduurzaming. Ik voelde me zeer welkom om wie ik als persoon ben en om mijn inbreng. Als je ideeën hebt over hoe iets beter kan dan wordt er echt naar je geluisterd.”

Maarten Duijts – Subsidieadviseur Vastgoed

“Mooie projecten, topcollega’s, veel kansen en ontwikkelmogelijkheden waardoor ik niet meer weg wil bij Subvention.”

Kaj Kruize – Subsidieadviseur ICT

 

Team Subvention

Werken-bij-team-Subvention

Wat je moet weten over ons

Subvention helpt bedrijven hun gebouw, productieproces en bedrijfsvoering te verduurzamen. Intern zien wij het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden en goede zorg voor onze medewerkers niet alleen als iets vanzelfsprekends, maar ook als een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit van onze onderneming. Duurzaamheid en MVO zijn daarmee onderdeel van het DNA van Subvention.

Bekijk alles in ons Sociaal Jaarverslag over 2021.

Sociaal jaarverslag Subvention 2021

Zie jij het zitten?

Subvention heeft een groeiambitie en is altijd op zoek naar nieuw talent. Voor de meeste functies hebben we blijvend plek. Denk je dat jij een aanvulling bent op ons team? Stuur dan jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten (HRM-adviseur). Voor vragen kun je contact opnemen via 038 – 853 13 85.

Stel jouw subsidievraag aan MarliesMijn subsidievraag