Hoe ziet werken bij Subvention eruit?

Bij Subvention maak je gebruik van een diversiteit aan competenties, van bedrijfseconomisch/financieel, fiscaal en juridisch tot (bouw)technisch. Een van deze gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, intern leiden we je verder op.

Je draagt bij aan de realisatie van ambities en toekomstplannen van ondernemers en mooie bedrijven. Het subsidievak is erg breed, waarbij wij de focus leggen op de branches: Vastgoed – Industrie – Woningcorporaties – AgrarischICT. Zo kun jij je richten op dat wat jou echt interesseert. Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Dit doen we door aandacht te geven aan talentontwikkeling. Daarbij is er voldoende ruimte voor eigen initiatief en krijg je veel vrijheid om invulling te geven aan jouw functie.

Benieuwd naar hoe een dag in het leven van een adviseur bij Subvention eruit ziet? Kijk hieronder naar de vacatures die bij jouw interessegebied passen!

 

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Subsidieadviseur Innovatie (standplaats Enschede en/of Zwolle)

Ben je net zo vooruitstrevend en ambitieus als onze klanten? Wil jij je ontwikkelen tot dé innovatiespecialist binnen Subvention én heb jij een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas je perfect bij ons team Subvention in Enschede of Zwolle!

In jouw functie ondersteun je bedrijven bij het realiseren van hun plannen op het gebied van innovatie. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op het gebied van product- en procesinnovatie en brengt deze in kaart.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Subsidieadviseur Industriële Verduurzaming met affiniteit met techniek (standplaats Zwolle en/of Enschede)

Als subsidieadviseur help je mooie bedrijven bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in gebouwen en processen en op product- en procesinnovatie.

Je denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Subsidieadviseur ICT (standplaats Zwolle en/of Enschede)

ICT vormt een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van organisaties (bijvoorbeeld cybersecurity) en door de overheid worden hier dan ook steeds meer subsidiegelden voor beschikbaar gesteld.

In jouw rol mag je bij verschillende ondernemingen in de keuken kijken en help je ondernemers het innovatieproces van producten te versnellen. Door jouw ondernemende en proactieve rol breng je hierdoor de markt en kennispartijen bij elkaar.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Dokter Stolteweg in Zwolle of de Zuiderval in Enschede.
Lees verder

Team Subvention

Werken bij team Subvention

Denk je dat jij een goede aanvulling bent op ons team? Stuur dan jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Frank Waleczek voor standplaats Enschede of Bernhard Scholing voor standplaats Zwolle. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank (053 – 434 85 12) of Bernhard (038 – 853 13 85).

Stel jouw subsidievraag aan IvoMijn subsidievraag