Hoe ziet werken bij Subvention eruit?

Bij Subvention draag je bij aan de ambities en toekomstplannen van mooie bedrijven en jezelf. Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo het beste in jezelf en je werk naar boven te halen. We geven de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw functie en hebben aandacht voor talentontwikkeling. Zo kun jij je richten op wat jou echt interesseert.

Benieuwd naar hoe een dag werken bij Subvention eruitziet? Vind hieronder de vacature die bij jouw interessegebied past!

 

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Vacature Technisch medewerker binnendienst

Ben jij het cement dat de bouwstenen van onze duurzame projecten bij elkaar houdt? Ter uitbreiding van team Vastgoed zoeken we een gedreven en enthousiaste collega die de adviseurs ondersteunt om onze klanten nog beter te bedienen.

Je draagt bij aan de verduurzaming van gebouwen van mooie bedrijven. Jouw rol daarin is de technisch analyticus, de potentiedetective, de subsidiescout. Jij bent als het ware de makelaar tussen de duurzaamheidsplannen van opdrachtgevers en de richtlijnen van subsidieverstrekkers.
Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Duurzame Landbouw

Word jij de nieuwe meewerkend aanvoerder van ons team Agrarisch van Subvention? Ter uitbreiding van het team zoeken we een gedreven en enthousiaste commerciële collega om samen koploper te worden in het met subsidie versnellen van duurzame projecten.

Je zorgt ervoor dat Subvention verder op de kaart gezet wordt bij agrariërs in Nederland als dé betrouwbare onafhankelijke subsidieadviseur die met meedenkt en klanten ontzorgt om hun bedrijfsdoelstellingen mogelijk te maken met behulp van subsidies.

Je werkt bij voorkeur vanuit onze locatie aan de Dokter Stolteweg in Zwolle. Daarnaast ben je geregeld voor samenwerking met collega’s te vinden op onze locatie in Enschede.
Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Innovatie

Ben je net zo vooruitstrevend en ambitieus als onze klanten? Wil jij je ontwikkelen tot dé innovatiespecialist binnen Subvention én heb jij een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas jij bij ons team Subvention!

In jouw functie ondersteun je bedrijven bij het realiseren van hun plannen op het gebied van innovatie. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op het gebied van product- en procesinnovatie en brengt deze in kaart.

Je werkt vanuit onze locatie aan de Zuiderval in Enschede en/of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Vacature Accountmanager Woningcorporaties

Ben jij de gedreven en enthousiaste commerciële collega die wij zoeken? Wil jij aan de slag voor woningcorporaties in heel Nederland? Ter uitbreiding van het team Woningcorporaties zoeken we een accountmanager/-adviseur om samen koploper te worden in het met subsidies versnellen van duurzame projecten.

Je adviseert, ontzorgt en ondersteunt woningcorporaties bij het gehele subsidietraject. Daarnaast signaleer je trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar kansen voor Subvention.
Lees verder

Vacature ICT Expert Subsidies

Ben jij van mening dat digitalisering een eis voor ‘future proof working’ is en dat bedrijven niet meer zonder ICT kunnen? Loop jij warm voor termen als AI, Blockchain, Big Data en IoT? Begrijp je dat C-sharp niets van doen heeft met een scherp mes en JAVA geen eiland is?

Hebben wij jouw aandacht? Lees dan verder hoe veelzijdig de rol van ICT Expert Subsidies daadwerkelijk is. We zoeken een programmeur die het ontwikkelen van scripts zat is en de kennis in wil zetten om juist bedrijven te adviseren.

Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Industriële Verduurzaming met affiniteit met techniek

Als subsidieadviseur help je mooie bedrijven bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in gebouwen en processen en op product- en procesinnovatie.

Je denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

Je werkt vanuit onze locatie aan de Zuiderval in Enschede en/of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Vacature Stagiair Marketing & Communicatie (contentcreatie)

Ben jij een digital native die content uit je mouw schudt? Heb je verfrissende ideeën, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je werken binnen een jong en enthousiast team? Dan zoeken wij jou!

Het gaat om een meewerkstage voor een periode van vier maanden of langer. We zoeken een enthousiaste derde of vierdejaarsstudent(e) hbo of mbo in de richting van communicatie, journalistiek of een andere studie in de richting van marketing en communicatie die bij kan dragen aan onze contentstrategie.

Je bent met name werkzaam in Enschede. Daarnaast ben je geregeld voor samenwerking met collega’s te vinden op onze locatie in Zwolle.
Lees verder

Team Subvention

Werken-bij-team-Subvention

Subvention heeft een groeiambitie en is altijd op zoek naar nieuw talent. Voor de meeste functies hebben we blijvend plek. Denk je dat jij een aanvulling bent op ons team? Stuur dan jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten (HRM-adviseur). Voor vragen kun je contact opnemen via 038 – 853 13 85.

Stel jouw subsidievraag aan ThirzaMijn subsidievraag