Hoe ziet werken bij Subvention eruit?

Bij Subvention maak je gebruik van een diversiteit aan competenties, van bedrijfseconomisch/financieel, fiscaal en juridisch tot (bouw)technisch. Een van deze gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, intern leiden we je verder op.

Je draagt bij aan de realisatie van ambities en toekomstplannen van mooie bedrijven en ambitieuze ondernemers. Het subsidievak is erg breed, waarbij wij de focus leggen op de branches: Vastgoed – Industrie – Woningcorporaties – AgrarischICT. Zo kun jij je richten op dat wat jou echt interesseert. Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Dit doen we door aandacht te geven aan talentontwikkeling. Daarbij is er voldoende ruimte voor eigen initiatief en krijg je veel vrijheid om invulling te geven aan jouw functie.

Benieuwd naar hoe een dag in het leven van een adviseur bij Subvention eruit ziet? Kijk hieronder naar de vacatures die bij jouw interessegebied passen!

 

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Vacature Teamaanvoerder/Subsidieadviseur Agrarisch

Word jij de nieuwe aanvoerder van ons team Agrarisch van Subvention? Ter uitbreiding van het team zoeken we een gedreven en enthousiaste commerciële meewerkend voorman of -vrouw om samen koploper te worden in het met subsidie versnellen van duurzame projecten.

Je zorgt ervoor dat Subvention verder op de kaart gezet wordt bij agrariërs in Nederland als dé betrouwbare onafhankelijke subsidieadviseur die met meedenkt en klanten ontzorgt om hun bedrijfsdoelstellingen mogelijk te maken met behulp van subsidies.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Innovatie

Ben je net zo vooruitstrevend en ambitieus als onze klanten? Wil jij je ontwikkelen tot dé innovatiespecialist binnen Subvention én heb jij een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas je perfect bij ons team Subvention in Enschede of Zwolle!

In jouw functie ondersteun je bedrijven bij het realiseren van hun plannen op het gebied van innovatie. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op het gebied van product- en procesinnovatie en brengt deze in kaart.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Woningcorporaties

Ben jij de gedreven en enthousiaste commerciële collega die wij zoeken? Wil jij aan de slag voor woningcorporaties in heel Nederland? Ter uitbreiding van het team Woningcorporaties zoeken we een subsidieadviseur om samen koploper te worden in het met subsidies versnellen van duurzame projecten.

Je adviseert, ontzorgt en ondersteunt woningcorporaties bij het gehele subsidietraject. Daarnaast signaleer je trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar kansen voor Subvention.

Lees verder

Vacature Subsidieadviseur ICT

ICT vormt een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van organisaties (bijvoorbeeld cybersecurity) en door de overheid worden hier dan ook steeds meer subsidiegelden voor beschikbaar gesteld.

In jouw rol mag je bij verschillende ondernemingen in de keuken kijken en help je ondernemers het innovatieproces van producten te versnellen. Door jouw ondernemende en proactieve rol breng je hierdoor de markt en kennispartijen bij elkaar.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Dokter Stolteweg in Zwolle of de Zuiderval in Enschede.
Lees verder

Vacature Subsidieadviseur Industriële Verduurzaming met affiniteit met techniek

Als subsidieadviseur help je mooie bedrijven bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in gebouwen en processen en op product- en procesinnovatie.

Je denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.
Lees verder

Team Subvention

Werken bij team Subvention

Denk je dat jij een aanvulling bent op ons team? Stuur dan jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten (HRM-adviseur). Voor vragen kun je contact opnemen via 038 – 853 13 85.

Stel jouw subsidievraag aan MarcoMijn subsidievraag