Succesvolle deelname Corporatiedag 31 mei

Op donderdag 31 mei vond de jaarlijkse Corporatiedag plaats. Deze dag, georganiseerd door Vabi Software en Ortec Finance, werd dit jaar gehouden bij De Fabrique in Utrecht. Onze specialisten voor de branche Woningcorporaties waren namens Subvention aanwezig. Ook gaven we een interactieve kennissessie.

Actuele stand van zaken

Collega Jasper Hiddinga trapte de kennissessie af met een aantal stellingen en vragen. Op deze manier polsten we in hoeverre deelnemers op de hoogte waren van de actualiteiten voor woningcorporaties op het gebied van subsidies. Een aantal regelingen loopt deze zomer af; waar liggen nog kansen en wat zijn de mogelijkheden? Jasper nam de deelnemers in de kennissessie mee in de antwoorden op deze vragen.

Meer weten?

Heb je onze collega’s Woningcorporaties gemist tijdens de Corporatiedag of wil jij weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw woningcorporatie? Neem vrijblijvend contact op met Frederique Lotgerink Bruinenberg, Jasper Hiddinga of Marco Ottink via 053 – 434 85 12 of gebruik het contactformulier.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan JasperMijn subsidievraag