Ben jij net zo ambitieus als onze klanten, wil jij je ontwikkelen tot dé specialist duurzame bouw en heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas jij perfect bij ons team Vastgoed en Industrie in Zwolle!

Wat doe je als subsidieadviseur Duurzame Bouw?

Als subsidieadviseur help je mooie bedrijven bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in gebouwen en processen en op product- en procesinnovatie. Voorbeelden van projecten zijn:

 • een duurzaam kantoor of productielocatie (nieuwbouw en renovatie);
 • investeringen in het terugwinnen van grondstoffen uit afval;
 • de efficiëntie van een productieproces verhogen.

Je denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met:

 • sterke affiniteit met techniek en/of (duurzame) bouw;
 • een technische opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde, energietechniek of werktuigbouwkunde (hbo);
 • een hbo denk- en werkniveau;
 • nieuwsgierigheid, persoonlijke aandacht en pro-activiteit. Dit is kenmerkend voor onze organisatie, je herkent jezelf hierin.

Wij bieden jou

 • een fulltime functie (36 tot 40 uur per week, verdeeld over 5 dagen);
 • een uitstekend salaris met dito arbeidsvoorwaarden, denk aan 30 vakantiedagen, een telefoon en laptop van de zaak en een aantrekkelijke winstdelingsregeling;
 • een uitdagende, afwisselende functie met veel vrijheid;
 • een klein team waarin jij je eigen verantwoordelijkheid hebt;
 • een ervaren collega die je begeleidt en coacht;
 • een team met enthousiaste en gedreven collega’s met humor;
 • de aandacht en vrijheid om je eigen loopbaanpad te creëren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Aan de slag!

Hoe ziet een werkdag als subsidieadviseur Duurzame Bouw eruit?

Je kunt jouw werkweek en -dagen indelen zoals jij zelf prettig vindt. Geen dag is hetzelfde! Om een beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij een mogelijke indeling van jouw werkdag:

Je start je dag met het doornemen van jouw mailbox en de binnengekomen subsidievragen. Zijn er subsidieaanvragen beschikt? Dan kun je direct jouw klanten het goede nieuws brengen!

Voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie ga je bezig met de subsidieaanvraag. Je zet een goede onderbouwing neer over hoe de investeringen in het productieproces ervoor zorgen dat er een besparing van energie en grondstoffen plaatsvindt. Je spreekt het nog één keer door met je collega en de klant zelf. Tijd om de aanvraag in te dienen!

Na de gezamenlijke lunch ga je langs bij een nieuwe klant. Je bespreekt de plannen voor nieuwbouw waarbij jij de subsidiemogelijkheden in beeld brengt. Een mooi en uitdagend project omdat je hier kansen ziet voor een duurzaam gebouwkeurmerk, warmtepomp en eventueel zonnepanelen!

Waarom Subvention?

Subvention is een platte organisatie met een relatief jong team van 30 medewerkers en vestigingen in Zwolle en Enschede. Als subsidieadviseur heb je een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van bedrijfseconomisch/financieel, fiscaal en juridisch tot (bouw)technisch. Je hebt de vrijheid om je te richten op wat jou echt interesseert en om verdere invulling te geven aan jouw functie.

Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Daarom besteden we aandacht aan talentontwikkeling. Bepaalde gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, we leiden je intern verder op en geven je de ruimte en middelen om je te ontwikkelen.

Subvention is ambitieus, we willen het beste resultaat voor onze klanten en onszelf. Je kunt jezelf zijn maar wel de beste versie van jezelf!

Ben jij wie we zoeken?

Ben je ervan overtuigd dat jij bij team Industrie en Vastgoed in Zwolle past? Laat ons weten waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken! Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bernhard Scholing (directeur). Heb je nog vragen, bel Bernhard dan via 06 – 27 35 34 23.

 

Stel jouw subsidievraag aan NiekMijn subsidievraag