Ben jij net zo ambitieus als onze agrarische klanten, heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid en wil jij agrarische ondernemers helpen hun plannen te realiseren? Dan pas jij bij ons team Agrarisch in Zwolle!

Wat doe je als subsidieadviseur Agrarisch?

Als subsidieadviseur help je opdrachtgevers bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in stallen, machines en installaties en verzorgt het complete subsidietraject voor de ondernemer.

Voorbeelden van projecten zijn:

 • De nieuwbouw van stallen, bijvoorbeeld volgens de Maatlat Duurzame Veehouderij;
 • investeringen in installaties ten behoeve van verwarming, energiebesparing, mestverwerking en duurzame energie;
 • investeringen voor innovatie en modernisering die de sector vooruit helpen.

Overheden bieden geldelijke en fiscale subsidies om investeringen op het gebied van energie, milieu, dierenwelzijn en biodiversiteit te stimuleren. Doordat jij de vertaling van de subsidiemogelijkheden naar de investeringsplannen maakt, draag je bij aan het realiseren van de ambities van vooruitstrevende ondernemers. Je bent van het eerste idee tot de open dag betrokken bij projecten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met:

 • roots in en/of sterke affiniteit met de agrarische sector, je spreekt de boerentaal;
 • een agrarische en/of technische opleiding (hbo);
 • hbo denk- en werkniveau;
 • bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een commerciële/adviserende rol;
 • nieuwsgierigheid, persoonlijke aandacht en pro-activiteit zijn kenmerkend voor onze organisatie, je herkent jezelf hierin;
 • je staat naast de agrarische projecten ook open voor projecten binnen de industrie- en vastgoedbranche.

Wij bieden jou

 • een fulltime functie;
 • een uitstekend salaris met dito arbeidsvoorwaarden, denk aan 30 vakantiedagen, een telefoon en laptop van de zaak en een aantrekkelijke winstdelingsregeling;
 • een uitdagende, afwisselende functie met veel vrijheid;
 • een klein team waarin jij je eigen verantwoordelijkheid hebt;
 • een ervaren collega die je begeleidt en coacht;
 • een team met enthousiaste en gedreven collega’s met humor;
 • de aandacht en vrijheid om je eigen loopbaanpad te creëren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Aan de slag!

Hoe ziet een werkdag als Subsidieadviseur Agrarisch eruit?

Je kunt jouw werkweek en -dagen indelen zoals jij zelf prettig vindt. Geen dag is hetzelfde. Om een beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij een mogelijke indeling van jouw werkdag:

Je start je dag met het doornemen van jouw mailbox en de binnengekomen subsidievragen. Zijn er subsidieaanvragen beschikt? Dan kun je direct jouw klanten het goede nieuws brengen.

Voor een bestaande klant ga je bezig met het uitwerken van de subsidieaanvraag voor een stal die voldoet aan de Maatlat Duurzame Veehouderij. Voor de plaatsing van zonnepanelen stem je het vermogen van de installatie af met de ondernemer.

Na de gezamenlijke lunch ga je langs bij een nieuwe klant. Je bespreekt de nieuwbouwplannen voor een vleeskuikenstal met een biomassaketel. Je ziet kansen voor flink wat fiscaal voordeel en een investeringssubsidie voor de ketel.

Waarom Subvention?

Subvention is een platte organisatie met een relatief jong team van 30 medewerkers en vestigingen in Zwolle en Enschede. Als subsidieadviseur heb je een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van bedrijfseconomisch/financieel, fiscaal en juridisch tot (bouw)technisch. Je hebt de vrijheid om je te richten op wat jou echt interesseert en om verdere invulling te geven aan jouw functie.

Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Daarom besteden we aandacht aan talentontwikkeling. Bepaalde gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, we leiden je intern verder op en geven je de ruimte en middelen om je te ontwikkelen.

Subvention is ambitieus, we willen het beste resultaat voor onze klanten en onszelf. Je kunt jezelf zijn maar wel de beste versie van jezelf!

Ben jij wie we zoeken?

Ben je ervan overtuigd dat jij bij team Agrarisch in Zwolle past? Laat ons weten waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken! Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bernhard Scholing (directeur). Heb je nog vragen, bel Bernhard dan via 06 – 27 35 34 23.

 

Stel jouw subsidievraag aan WilcoMijn subsidievraag