Wie is Subvention

Al ruim 20 jaar is Subvention hét onafhankelijke subsidieadviesbureau. Vanuit onze vestigingen in Enschede en Zwolle werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en ICT. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies aan en verzorgen het hele administratieve traject. Ook nemen wij het projectmanagement van je over om jou als klant hierin te ontzorgen.

Het ontzorgen van klanten staat bij ons centraal.

Kennis van jouw branche

Van nature zijn we nieuwsgierig naar jou en jouw ambities. Dat is te merken aan onze manier van meedenken. Onze adviseurs kijken vanuit een breed perspectief naar jouw organisatie en project én hebben kennis van wat er in de branche speelt. Vaak vinden we dan ook niet alleen het antwoord op de initiële vraag, maar komen ook andere mogelijkheden en kansen aan het licht. Deze zetten we het liefst samen om naar concrete en behapbare stappen.

Volledige verzorging van jouw subsidietraject

Onze dienstverlening bestaat uit projectmanagement en het beheer van complexe subsidietrajecten. Bij grote projecten bestaat een subsidieaanvraag vaak uit een volledig projectplan met een financiële en/of technische paragraaf, die van een goede kwaliteit moet zijn. Wij hebben op dit gebied meer dan 20 jaar ervaring en beschikken daardoor over de benodigde kennis voor het opstellen van een kansrijk projectplan.

Ook ondersteunen we bij de uitvoering van een projectplan en het opzetten van een financiële en administratieve projectorganisatie. Daar hoort bij dat wij overleggen met de diverse betrokken instanties en eventuele bezwaar- en beroepsprocedures doorlopen. Subvention is de brug tussen jou en subsidieverstrekkers. Wij gaan voor het maximale resultaat voor onze klanten.

Mouwen opstropen en aanpakken!

Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak. Mouwen opstropen, geen tijd te verliezen! We helpen organisaties en mensen vooruit. Dat geeft energie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In ons twintigjarige bestaan zijn duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderdeel geworden van het DNA van Subvention. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons daarom een continu proces. Verantwoord omgaan met onze klanten, relaties, medewerkers en de maatschappij vinden we daarbij vanzelfsprekend.

Subvention helpt bedrijven hun gebouw, productieproces en bedrijfsvoering te verduurzamen. Intern zien wij het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden en goede zorg voor onze medewerkers niet alleen als iets vanzelfsprekends, maar ook als een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit van onze onderneming.

Sociaal jaarverslag

Ons MVO-beleid heeft mooie resultaten geboekt en daar zijn wij trots op! In een sociaal jaarverslag geven we een beeld van al onze MVO-inspanningen en bieden we een doorkijkje naar onze plannen voor het volgende jaar.

Bekijk hier ons Sociaal Jaarverslag over 2019.

Sociaal Jaarverslag Subvention 2019

Onze mensen

Stel jouw subsidievraag aan MaartenMijn subsidievraag