Wie is Subvention

Al ruim 20 jaar is Subvention hét onafhankelijke subsidieadviesbureau. Vanuit onze vestigingen in Enschede en Zwolle werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en ICT. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies aan en verzorgen het hele administratieve traject. Ook nemen wij het projectmanagement van je over om jou als klant hierin te ontzorgen.

Het ontzorgen van klanten staat bij ons centraal.

Kennis van jouw branche

Van nature zijn we nieuwsgierig naar jou en jouw ambities. Dat is te merken aan onze manier van meedenken. Onze adviseurs kijken vanuit een breed perspectief naar jouw organisatie en project én hebben kennis van wat er in de branche speelt. Vaak vinden we dan ook niet alleen het antwoord op de initiële vraag, maar komen ook andere mogelijkheden en kansen aan het licht. Deze zetten we het liefst samen om naar concrete en behapbare stappen.

Volledige verzorging van jouw subsidietraject

Onze dienstverlening bestaat uit projectmanagement en het beheer van complexe subsidietrajecten. Bij grote projecten bestaat een subsidieaanvraag vaak uit een volledig projectplan met een financiële en/of technische paragraaf, die van een goede kwaliteit moet zijn. Wij hebben op dit gebied meer dan 20 jaar ervaring en beschikken daardoor over de benodigde kennis voor het opstellen van een kansrijk projectplan.

Ook ondersteunen we bij de uitvoering van een projectplan en het opzetten van een financiële en administratieve projectorganisatie. Daar hoort bij dat wij overleggen met de diverse betrokken instanties en eventuele bezwaar- en beroepsprocedures doorlopen. Subvention is de brug tussen jou en subsidieverstrekkers. Wij gaan voor het maximale resultaat voor onze klanten.

Mouwen opstropen en aanpakken!

Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak. Mouwen opstropen, geen tijd te verliezen! We helpen organisaties en mensen vooruit. Dat geeft energie.

Onze mensen

Stel jouw subsidievraag aan MandyMijn subsidievraag