Innovatievoucher Overijssel

De provincie Overijssel stimuleert proces- en productinnovatie in het Mkb met Innovatievouchers. Als Mkb’er in Overijssel kun je hiervan profiteren. Daarbij is ook een klein budget voor Mkb-ondernemers die niet gevestigd zijn in Overijssel. De Innovatievoucher Overijssel zorgt voor een tegemoetkoming in de kosten voor het laten uitvoeren van een haalbaarheidsstudie, experimentele ontwikkeling en/of industrieel onderzoek.

Hoe gebruik je de Innovatievoucher Overijssel?

Een Innovatievoucher gebruik je voor het oplossen van een technisch vraagstuk op het gebied van innovatie en/of smart industry innovatie. De voucher is dus in te zetten voor externe werkzaamheden/kosten. De werkzaamheden kun je laten uitvoeren door de volgende soorten organisaties:

De haalbaarheidsstudie moet gaan over een nieuw technologisch product, productieproces of dienst of een wezenlijk nieuwe toepassing daarvan.

Wat is de waarde van de Innovatievoucher?

De financiële waarde van de Innovatievoucher hangt van een aantal factoren af.

  • Ben je gevestigd in Overijssel en worden de activiteiten hier ook uitgevoerd?
  • Als aanvrager gevestigd in Overijssel, maar worden de activiteiten uitgevoerd door een partij die is gevestigd buiten Overijssel?
  • Als aanvrager gevestigd buiten Overijssel, maar worden de activiteiten uitgevoerd door een partij die wel is gevestigd in Overijssel?

Het maximale subsidiebedrag is € 10.000 bij een maximum van 50% van de subsidiabele kosten.

Wil jij gebruikmaken van de Innovatievoucher Overijssel?

Wil je weten of en hoe jij gebruik kunt maken van de Innovatievoucher? En ben je benieuwd voor welke waarde jij een voucher kunt krijgen? Onze adviseurs helpen je graag! Mail Niels Boomkamp of Kathleen Bos voor meer informatie. Natuurlijk zijn ze ook telefonisch te bereiken via 053 – 434 85 12.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan NielsMijn subsidievraag