Groene vingers voor blauwvingers

Dit jaar maakte Subvention Zwolle de tuinen en terrassen van Zorgspectrum Het Zand in Zwolle winterklaar. Op de locatie Zandhove leven mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De tuinen van verschillende afdelingen liggen er weer netjes bij en de bewoners kunnen door de schone terrassen nog genieten van de najaarszon.

‘s Middags bezochten we met tien cliënten het stadion van PEC Zwolle. Aan de PEC-sjaaltjes was gelijk te zien dat we met échte fans te maken hadden. Een oud-speler nam ons mee in de geschiedenis van de club. Als afsluiting van de rondleiding mochten we nog even het veld op. Een mooi beeld met stralende gezichten en tien rolstoelen naar de middenstip.

Het ‘mannenuitje’ werd afgesloten in het Bluefinger Restaurant met een hapje en natuurlijk een biertje. Een bijzondere dag voor zowel cliënten als medewerkers van Subvention.

Schilderen bij Woongemeenschap De Wonne

Het team van Subvention Enschede stortte zich bij Woongemeenschap De Wonne op een flinke schilderklus. De Wonne is een leefgemeenschap waar mensen in knelsituaties voor korte of langere tijd wonen en zorg kunnen krijgen. De gang en een aantal kamers zien er met een nieuwe laag verf weer netjes uit.

Wij bedanken Woongemeenschap De Wonne, Zorgspectrum Het Zand en PEC Zwolle voor hun gastvrijheid en alle medewerkers voor hun inzet.

Maatschappelijk verantwoord de mouwen opstropen

Bij Subvention willen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag doen we iets voor de lokale samenleving. Het helpt mensen vooruit met dingen waar men normaal soms niet aan toekomt. Daarnaast verhoogt het ook de betrokkenheid van medewerkers van Subvention omdat zij in aanraking komen met een organisatie of instelling waar je in alledaagse situaties niet altijd mee te maken krijgt. Wij bedanken ZwolleDoet! en de Enschedese Uitdaging voor het vinden van wederom twee mooie klussen.

array(1) { [0]=> object(WP_Term)#16753 (17) { ["term_id"]=> int(16) ["name"]=> string(8) "Algemeen" ["slug"]=> string(8) "algemeen" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(16) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(43) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" ["cat_ID"]=> int(16) ["category_count"]=> int(43) ["category_description"]=> string(0) "" ["cat_name"]=> string(8) "Algemeen" ["category_nicename"]=> string(8) "algemeen" ["category_parent"]=> int(0) } }

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan RickMijn subsidievraag