Dutch Poultry Expo is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij. De beurs stond gepland voor 17 en 18 maart 2020 maar is inmiddels verplaatst naar 23 en 24 maart 2021 vanwege het coronavirus. De organisatie geeft aan dat het door de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het virus, onmogelijk is geworden om Dutch Poultry Expo in 2020 door te laten gaan. 

Wij zijn met team Agrarisch op 23 en 24 maart 2021 aanwezig op de beurs in Hardenberg om bezoekers bij te praten over actuele subsidiemogelijkheden op gebied van duurzaamheid, milieu en de besparing en opwekking van energie.

Dutch Poultry Expo in Evenementenhal Hardenberg is een niet te missen beurs voor de pluimveehouder, medewerkers en de medewerkers van de toekomst.

Subsidie voor de agrarische sector

Subsidie kan een grote stimulans zijn bij het waarmaken van jouw ambities en het realiseren van jouw plannen. Onze adviseurs Wilco Ruitenberg, Casper de Graaff en Marco Laarman vertellen je alles over hoe je kunt profiteren van de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf.

Dutch Poultry Expo
Dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020
Dinsdag 23 en woensdag 24 juni 2021
Evenementenhal Hardenberg

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan Marco Mijn subsidievraag