De Dutch Poultry Expo is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij. Ons team Agrarisch was op 19 en 20 maart 2019 aanwezig op de beurs in Hardenberg om bezoekers bij te praten over actuele subsidiemogelijkheden op gebied van duurzaamheid, milieu en de besparing en opwekking van energie.

De Dutch Poultry Expo in Evenementenhal Hardenberg is een niet te missen beurs voor de pluimveehouder, medewerkers en de medewerkers van de toekomst. Subvention Agrarisch was aanwezig en tevens onderdeel van de themaroute Verduurzaming. We kijken terug op een mooie beurs in de nieuwe opzet.

Winnaar prijsvraag

Bezoekers van onze stand deden mee aan de prijsvraag: Raad hoeveel de emmer met krachtvoer weegt. Alle deelnemers hebben een bericht ontvangen. Een van onze adviseurs bezoekt binnenkort de winnaar om de radiografisch bestuurbare trekkercombinatie van Siku persoonlijk te overhandigen.

Subsidie voor de agrarische sector

Subsidie kan een grote stimulans zijn bij het waarmaken van jouw ambities en het realiseren van jouw plannen. Onze adviseurs Marco Laarman, Wilco Ruitenberg en sinds kort ook Casper de Graaff vertellen je alles over hoe je kunt profiteren van de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf.

Dutch Poultry Expo
Dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2019

Evenementenhal Hardenberg

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan Marco Mijn subsidievraag