De Dutch Poultry Expo is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij. De beurs stond gepland voor 17 en 18 maart maar dat is verplaatst naar 9 en 10 juni 2020 vanwege het coronavirus. De organisatie vindt het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om een beurs in de pluimveesector doorgang te laten vinden. 

Wij zijn met team Agrarisch op 9 en 10 juni 2020 aanwezig op de beurs in Hardenberg om bezoekers bij te praten over actuele subsidiemogelijkheden op gebied van duurzaamheid, milieu en de besparing en opwekking van energie.

De Dutch Poultry Expo in Evenementenhal Hardenberg is een niet te missen beurs voor de pluimveehouder, medewerkers en de medewerkers van de toekomst. Subvention Agrarisch is te vinden in hal 4, standnummer 440.

Subsidie voor de agrarische sector

Subsidie kan een grote stimulans zijn bij het waarmaken van jouw ambities en het realiseren van jouw plannen. Onze adviseurs Wilco Ruitenberg, Casper de Graaff en Marco Laarman vertellen je alles over hoe je kunt profiteren van de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf.

Dutch Poultry Expo
Dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020
Dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020
Evenementenhal Hardenberg
Standnummer: 440 (Hal 4)

Toegangskaarten

Nog geen toegangskaarten?

Maak gebruik van onze code en schrijf je hier gratis in.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan Marco Mijn subsidievraag