Subvention, subsidie advies

Innovatie

Een sprong voorwaarts

Home > Specialismen > Innovatie > Nieuws Innovatie > Actuele openstellingen OP Oost-subsidie

Actuele openstellingen OP Oost-subsidie

19 jun 2017 | Gepost door: Kathleen

Heeft u als ondernemer in Overijssel of Gelderland een innovatief project? Wellicht komt u in aanmerking voor de nieuw opengestelde subsidies binnen het Operationeel Programma Oost.       

 

 

OP Oost

Het Operationeel Programma Oost biedt interessante subsidiekansen voor innovatieprojecten. Op het gebied van Research & Development zijn er in 2017 diverse openstellingen, waaronder:

 MIT R&D-samenwerkingsprojecten

De eerstvolgende regeling die wordt opengesteld, is de MIT R&D-samenwerkingsprojecten. Die gaat op 3 juli open en is zeer interessant voor mkb-bedrijven. Een van de voorwaarden is dat het samenwerkingsverband bestaat uit minimaal twee mkb-bedrijven. Doel van de samenwerking is het ontwikkelen van nieuwe producten, productieprocessen of diensten die ten goede komen aan de regio. Overige voorwaarden die van belang zijn:

 


Subsidie aanvragen

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Wij informeren, adviseren en begeleiden u graag! Neem vrijblijvend contact op met onze subsidiespecialisten via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier