Subvention, subsidie advies

Duurzame energie

Vandaag werken aan overmorgen

Home > Specialismen > Duurzame energie > Nieuws Duurzame Energie > Tweede openstelling subsidieregeling Duurzame Energieopwekking en Energiebesparing

Tweede openstelling subsidieregeling Duurzame Energieopwekking en Energiebesparing

25 jul 2017 | Gepost door: Frederique

Gaat u investeren in duurzame energie en energiebesparing in Overijssel? De tweede openstelling van de subsidieregeling Duurzame Energieopwekking en Energiebesparing gaat per 1 augustus 2017 in. De voorwaarden van de regeling – die vanaf nu ‘Hernieuwbare Energie en Energiebesparing’ heet -  zijn echter gedeeltelijk aangepast. In dit artikel leest u wat de belangrijkste wijzigingen zijn.

 

Subsidieregeling

De subsidieregeling, die geopend is van 1 augustus t/m 15 september 2017, geldt voor organisaties, ondernemingen, gemeenten en waterschappen in Overijssel die investeren in hernieuwbare energie en energiebesparing. De investeringen die in aanmerking komen, zijn opgedeeld in drie categorieën:

 

 

Belangrijke wijzigingen

Na de vorige openstelling eerder dit jaar is niet alleen de naam gewijzigd, maar ook een deel van de voorwaarden. De belangrijkste veranderingen:

 

 

De provincie Overijssel stelt € 1.000.000 beschikbaar voor de tweede openstelling.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de subsidieregeling Hernieuwbare Energie en Energiebesparing? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur Jasper Hiddinga of Frederique Lotgerink Bruinenberg. Dat kan telefonisch via 053 - 434 85 12 of door gebruik te maken van het contactformulier.