Subvention, subsidie advies

Projecten Bouw- & Investeringsprojecten

Upgrading Hotel Court Garden in Den Haag

Hotel-Court-GardenSubvention.jpg

Den Haag kampt met een grote leegstand van kantoren. De initiatiefnemers van het Court Garden Hotel zagen de oplossing. Een leegstaand kantoor is volledig omgebouwd tot een prachtig hotel. Ecodesigned Court Garden Hotel heeft drie sterren en is het eerste duurzame hotel in Den Haag dat een officiële Groenverklaring van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Energielabel A+ en het Green Key Gold keurmerk heeft.

 

Bijzonderheden hotel

Om bovenstaande certificeringen te behalen zijn er veel bijzonderheden aan het hotel. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van duurzame materialen en energiezuinige systemen voor verwarming, verlichting, isolatie, luchttoevoer en luchtzuivering. Om energie te besparen is de gasabsorptiewarmtepomp van groot belang. De warmtepomp zorgt voor een zeer laag gasverbruik en grote vermindering van uitstoot van schadelijke stoffen.

 

Maatwerkadvies en investeringen

Om inzicht te krijgen in de maatregelen is een maatwerkadvies opgesteld door Zienergie. Aan de hand hiervan zijn alle maatregelen doorgerekend. Door de grote stap die gezet is, G naar A+ kon er gebruik gemaakt worden van groenfinanciering in samenwerking met ING Groenbank. Op de volgende maatregelen zijn subsidie verkregen:

 


Hotel

Om alle details van de verbouwing te bezichtigen, boekt u hier uw overnachting. Subvention wenst het Court Garden Hotel veel succes in de toekomst!

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over subsidiemogelijkheden in groene en duurzame bouw? Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag aan Lothar Wijnand via 0182 - 541 488.

Gerelateerde projecten

in andere specialismen