Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Jasper Hiddinga

Jasper Hiddinga

Jasper-Hiddinga.JPG Locatie: Enschede
Bellen: 053 - 434 85 12
Email Jasper

Mijn naam is Jasper Hiddinga. Sinds september 2016 ben ik werkzaam in het team wonen, welzijn en zorg bij Subvention Enschede. Na mijn master Bedrijfskunde aan de universiteit van Enschede, heb ik ruim 3,5 jaar in een leidinggevende functie gewerkt binnen de retail branche. 

Wat mij enorm aantrekt in de functie van subsidieadviseur, is dat we klanten die willen investeren in duurzame energie en energiezuinige maatregelen kunnen helpen bij het verkrijgen van een subsidie. Vaak weten bijvoorbeeld woningcorporaties niet goed welke subsidies mogelijk zijn of hoe het proces van A tot Z geborgd moet worden. 


Binnen Subvention zijn wij in staat om het proces van de informatieverzameling, de daadwerkelijke aanvraag van de subsidie, communicatie met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de uiteindelijke borging van het uitbetalen van de subsidies te regelen voor u. Graag denken wij met u mee om samen tot de best passende oplossing voor u te komen met het maximale resultaat. Dat is waar we het voor doen. 

 

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een subsidie? Ik zoek het graag voor u uit!