Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Subvention Groep kiest voor duurzaam!

 

Voor de toekomst is het belangrijk dat we verantwoorde keuzes maken. Veel van onze klanten streven naar realisatie van duurzame diensten en producten. Op die manier dragen we bij aan een betere wereld. De Subvention Groep wil samen werken aan een duurzame toekomst. Dat betekent ook dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid erkennen en actief rekening houden met de gevolgen op het milieu en het welzijn van de mensen binnen en buiten onze organisatie. De Subvention Groep streeft naar een optimale balans tussen People, Planet en Profit.

 

MVO jaarverslag 2014
Het MVO jaarverslag van de Subvention Groep is gepubliceerd. Een document waar we trots op zijn. Hoewel dit ons eerste MVO jaarverslag is, komt de inhoud zeker niet uit de lucht vallen. In ons zeventienjarig bestaan zijn duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel geworden van het DNA van de Subvention Groep. Wij willen een professionele organisatie zijn die serieus te werk gaat en die verantwoordelijk omgaat met onze medewerkers, klanten, relaties en maatschappij. 

 

Duurzaam beleid

Om hier concreet vorm aan te geven, is aan de hand van ISO26000, de internationale richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gestart met het formuleren van een actief beleid op gebeid van duurzaam ondernemen. Hier vindt u onze zelfverklaring. In dit kader hebben wij vier MVO pijlers benoemd waarin wij op verschillende deelthema's beleid, doelstellingen en maatregelen hebben geformuleerd.

 

 

 

 

 

 

Nieuwste projecten